You can buy 2017 Nike Mercurial Superfly V FG - Wolf Grey/Pure Platinum/Laser Blue/White form these sites soccerbp, soccergp.com, soccertutu.com, soccerwo.com, lovecleats.com.


Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/dankers/domains/dankersbeveiliging.nl/public_html/index.php:1) in /home/dankers/domains/dankersbeveiliging.nl/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 532

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/dankers/domains/dankersbeveiliging.nl/public_html/index.php:1) in /home/dankers/domains/dankersbeveiliging.nl/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 532
Alarmopvolging | Dankers Beveiligingsdienst

Als u zeker wilt zijn van uw zaak!

Direct offerte aanvragen

Alarmopvolging

alarmopvolging grootIn het kort

Alarmopvolging neemt voor u een groot risico weg omdat het l├íng niet altijd vals alarm is. Wij zorgen voor opvolging en afhandeling van de situatie, urgent en minder urgent. Ook brengen we u op de hoogte van het gebeurde.

Meer
In de praktijk handelen veel ondernemers of particulieren de alarmopvolging zelf af. Soms is het vals alarm waardoor de noodzaak van een gediplomeerd beveiligingsbeambte niet wordt ingezien. Helaas is het niet altijd een vals alarm. Denk hierbij aan een inbraak, brand of een andere calamiteit . Op dit moment is het belangrijk dat er een persoon staat die weet hoe hij moet handelen en bekend is met de bevoegdheden die hij heeft.

Voor de veiligheid van u en uw onderneming is het belangrijk dat een beveiligingsbeambte op de betreffende locatie blijft nadat het alarm is afgegaan. Bijvoorbeeld omdat het alarm niet meer kan worden ingeschakeld of omdat er risicovolle situaties kunnen ontstaan. Ook deze verantwoordelijkheid neemt Dankers Beveiligingsdienst op zich zodat u hier geen zorgen over hoeft te dragen.

Dankers Beveiligingsdienst handelt de situatie op een correcte manier af en brengt u van de situatie op de hoogte. Tevens zien wij erop toe dat na sluitingstijd er continu bewaking is over het pand of terrein via alarmapparatuur of door een beveiligingsbeambte. Voor u een grote zorg minder.

Neem direct contact op

Bedrijfsgegevens

Heer van Rodestraat 177
5731 VT Mierlo
T: +31(0)6 27 425 643
T: +31(0)6 52 062 773
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KVK: 17245047
ND: ND3106